Concert caritabil Mia’s Children

17 May
2010

3 Iunie 2010
Clubul Taranului

Alexandru Andries, Dan si 6Fingers de la trupa byron, grupul See Seven, Sorin Romanescu, George Baicea, Elena Bokor si Alexandra Potanga se strang joi, 3 iunie, la Clubul Taranului pentru Copiii Miei

Mia si Costel au cea mai mare familie. Fiecare din cei 75 de copii crescuti in familia lor de-a lungul anilor are povestea lui. O poveste despre curajul de a incepe o noua viata. Cei doi parinti au reusit sa le redea acestor copii zambetul, increderea si lumina din ochi.

Acum, copiii Miei fac cursuri de arta, muzica, limbi straine, teatru si multe altele. Toate acestea pentru a le da sansa de a-si descoperi drumul in viata. Unii dintre ei au ajuns bursieri la facultati de arta, altii au luat premii la concursuri nationale de pictura, sport sau muzica. Noi am fost miscati de povestea Miei si a copiilor pe care i-a ajutat si ii ajuta in continuare. Atunci ne-am hotarat sa ne facem si noi unchi si ne-am strans cu mic, cu mare sa cantam pentru ei. Pentru ca acesti oameni sa continue lucrurile minunate pe care le fac, ei au nevoie de tot sprijinul nostru.

Va asteptam, asadar, la un concert extraordinar joi, 3 iunie, incepand cu ora 20.30 la Clubul Taranului, in soseaua Kiseleff 3 (intrarea Monetariei).

Alaturi de Copiii Miei vor fi Alexandru Andries, grupul See Seven, Sorin Romanescu, Dan si 6Fingers de la trupa byron, George Baicea, Elena Bokor si Alexandra Potanga.

Biletele se pot procura la intrarea in Clubul Taranului. Toate fondurile rezultate in urma concertului se vor duce catre fundatia “Mia’s Children”.

Poate va mai intereseaza



Comment Form

top