PubliKa, The Amsterdams si byron in Music Club

30 Jun
2010

PubliKa, The Amsterdams si byron au pregatit pentru joi, 1 Iulie 2010, un show special in Music Club din Bucuresti. Satui de vremea posomarata de afara au hotarat sa goneasca ploaia print-un asalt de ritmuri fierbinti de rock si alternativ. Incepand cu ora 21.30, cele trei trupe vor urca una cate una pe scena pentru o seara cum nu a vazut Bucurestiul de mult.

PUBLIKA
Nascuta aproape instantaneu, dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala, formatia PUBLIKA inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. Intr-un context muzical dominat de compozitiile facute pe computer, PUBLIKA propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare.
PUBLIKA si-a lansat in 2009 primul album intitulat Unde esti si produs de Cat Music. Trupa are la activ 4 videoclipuri Unde esti(2008), Perfect Day(2009), Yesterday(2009) si Cazut din Nori(2010). Anul acesta Publika a fost nominalizata la sectiunea BEST ROCK din cadrul Romania Music Awards cu piesa Yesterday .

www.publika.ro
www.myspace.com

THE AMSTERDAMS
The Amsterdams au lansat in 2005 muzica indie pe scena romaneasca, cantand indie brit-rock a la Franz Ferdinand si Bloc Party. In timp, trupa si-a descoperit propriul stil: noile lor compozitii amesteca intr-un mod placut melodii pop visatoare cu ritmuri dance antrenante.

The Amsterdams au lansat doua discuri – Automatic EP (2008) si Adolessons (2009), si isi propun lansarea celui de-al treilea material, la care au inceput deja inregistrarile, pana la sfarsitul anului.

Trupa a debutat pe plan european in luna mai a acestui an, sustinand primul lor turneu european alaturi de una dintre cele mai influente trupe indie-rock ale momentului, canadienii Wolf Parade.

Concertele The Amsterdams sunt animate, membrii trupei schimba frecvent locul la instrumente si transmit publicului, asa cum sugereaza si numele trupei, buna dispozitie si dorinta de a evada din cotidian dansand si visand pe muzica lor.

The Amsterdams sunt Andrei Hategan, Andrei Ungureanu, Augustin Nicolae, Ovidiu Bejan si Vlad Stoica.

www.theamsterdams.com
www.facebook.com
www.myspace.com

BYRON
Trupa byron a fost infiintata la sfarsitul anului 2006 si este alcatuita din: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bas), Costin Oprea (chitara electrica), Cristi MateSan (tobe).

Trupa byron a scos pana in prezent 3 materiale discografice: 2 albume ( Forbidden Drama si A kind of Alchemy) si un DVD unplugged , Acoustic Drama .

Cel mai nou produs discografic semnat byron, albumul A Kind of Alchemy, a fost lansat in octombrie2009, in cadrul unui concert sustinut in fata a peste 1100 de spectatori. Albumul marcheaza o evolutie in stilul trupei si aduce un sound divers, elemente din alte genuri muzicale decat cele abordate pana acum si o paleta mai larga de instrumente.

Poate va mai intereseaza

  • byron electric @ Jukebox
    Sambata 17 iulie 2010 de la 11:00pm Club Jukebox Str Turturelelor nr 11 Bucuresti, Romania Dacă nu eşti la mare, why not escape in Jukebox? Cântăm în club Jukebox sâmbătă, 17 iulie, de la or...
  • Rosario Internullo & Negru @ Turabo Summer Club
    Miercuri, 14 Iulie 2010 de la 11:00pm Turabo Summer Club Str. Olteţului 30, cartier Lacul Tei Turabo Summer Club prezintă: * Rosario Internullo * Negru Miercuri 14 iulie 2010, ora 23:0...
  • Benetone @ Club Fabrica , Joi 22 iulie
    22 Iulie 2010, Ora 22:00, Club Fabrica Ai vrea sa petreci o seara frumoasa animata de o trupa care sa te tina in picioare intreaga noapte? BENETONE Cover Band readuce muzica buna in atentia publicu...
  • Recital Alexandru Zarnescu
    Joi, 22 Iulie 2010 de la ora 9:00pm London Pub, Bucuresti ” O seara cu folk si pop evergreens. Sa incercam sa cantam impreuna citeva cantece si sa ne simtim bine cu prieteni , intre prieteni.A...
  • Concert Chicane @ Romexpo, Bucuresti, 10 Iulie 2010
    Concert Chicane la Romexpo pe 10 Iulie 2010 Eveniment organizat de Marlboro. Concertul va incepe in jurul orei 23.00 la Romexpo, POARTA A. Accesul la concert se poate face cumparand un pache...


Comment Form

top